Cliënt worden

Wanneer u een visie heeft voor uw toekomst en u zou dit tot ‘leven’ willen brengen…..
Onze financieel regisseurs en of VermogensPlanner willen graag met u in gesprek komen om te bespreken hoe wij u hierbij kunnen helpen.

U kunt met ons op verschillende manieren in contact komen. Wij nodigen u uit één van de, voor u prettigste, manier te selecteren.

Stappen om een relatie aan te gaan:

U zult ons graag eerst willen ontmoeten om er zeker van te zijn dat wij bij u en uw gezins- en eventueel bedrijfssituatie passen.
Wij willen erg graag er zeker van zijn dat wij u hierbij van dienst kunnen zijn.

De 1e stap is, in onze ogen, dan ook dat u contact op neemt met ons. We praten hier immers over een zaak van vertrouwen en willen ons dus geenszins opdringen.
We zullen een afspraak plannen op een tijdstip en plaats dat goed uitkomt. U kunt contact met ons zoeken middels de telefoon, email, via een vertrouwd iemand uit ons beider netwerk en zelfs de moderne middelen als Whatsapp zo een mogelijkheid kunnen zijn.

Onze 1e afspraak zal een sort van ‘ontdekkingsafspraak’ zijn. Er zal dan ‘ontdekt’ kunnen worden of ‘we elkaar liggen’, maar ook of wij inderdaad iets voor u kunnen betekenen.
Wij zijn hierbij ook ‘op zoek’ naar de zaken die u op dat moment het meest zorgen baren. Vooral zijn we geïnteresseerd in wat u wilt bereiken in het leven en niet alleen specifiek doelend op vermogen!

Nadat wij ons ook verdiept hebben in uw wensen en dromen voor de toekomst, zullen wij een ‘strategisch financieel model’ voor u opstellen en stapje voor stapje met u behandelen.

Hierbij maken wij gebruik van een voor u online toegankelijke ‘privekluis’ omgeving.
We zullen meerdere keren met u afspreken om de stappen te bespreken.
Na de 1e ontmoeting en daarna het bespreken van de stappen, zult u pas beslissen of u met ons een ‘relatie’ aan wilt gaan. Wij zullen dan een contract opstellen waarin we de afspraken vastleggen.